Seita Stone

Kivi on monikäyttöinen materiaali

Luonnonkivi on ainutlaatuinen materiaali. Se on ajattoman kaunis, käytännöllinen ja kestävä. Sitä voidaan käyttää pintamateriaalina monentyyppisissä kohteissa. Itse kivimateriaali on jo tuote; jokainen kivilaatta on yksilöllinen niin tekstuuriltaan kuin väriltään. Luonnonkiveä on saatavilla useissa väreissä ja monenlaisilla pintakuvioilla.

Kivi on ikuinen materiaali sillä se kestää sekä säätä että kulutusta. Kivestä on rakennettu aina - siitä on tehty sekä käyttö- että koriste-esineitä. Kiveen veistetyt muistomerkit kertovat menneistä ajoista ja siirtävät kulttuuriperintöä tuleville sukupolville.

Käyttötarkoitus ratkaisee

Kiven pinta voidaan kiillottaa tai pinta voidaan jättää karkeaksi - kohde ja käyttötarkoitus ratkaisevat. Esimerkiksi keittiön työtasossa kiiltävä kivipinta on helppo pitää puhtaana ja kauniina. Ulkoportaissa karkeampi pinta puolestaan ehkäisee liukastumisia.
Kivitasot 
Marmoritaso
Kivitaso viimeistelee keittiön ja kylpyhuoneen sisustuksen tai toimii myös itsenäisenä sisustuselementtinä.

Kivitasojen lisäksi toimitamme tasoihin asennettavat kalusteet, kuten altaat ja pistorasiat.
Lattiat ja seinät 
Stacks Image 116
Luonnonkivi on käytännöllinen ja ekologinen sisustus- ja verhoilumateriaali.
Tulisijat 
Stacks Image 155
Verhoilukivi on ilmeikäs ja käytännöllinen materiaali tulisijoihin. Toimitamme materiaalin aina mittojen mukaan.
Tulisijat 
Stacks Image 108
Luonnonkivi on perinteinen materiaali piharakentamisessa. Sitä voidaan hyödyntää esimerkiksi portaissa sekä seinä- ja pylväsrakenteiden verhoilussa.